Lunchrestaurang Hammarby Sjöstad

Börjar klockan närma sig lunch? Har du tröttnat på att äta samma sak på din stammisrestaurang? Passa på att sätta guldkant på din dag med en lunch hos oss på 4 Corners Pizza. Du hittar oss Virkesvägen 17A i Stockholm, mittemot Kulturama i Hammarby Sjöstad.

Roman style-pizzor som är rykande färska, har en krispig botten med en insida som är sådär härligt fluffig. Visst låter det gott? Addera då spännande toppings som får smaklökarna att dansa och du har våra pizzor.

Utöver ett brett pizzautbud, där det förstås även finns glutenfria alternativ, serverar vi även sandwiches och sallader. Här finns något för alla smaker.

Alla vardagar mellan kl. 11.00 och 15.00 har vi lunchdörrarna öppna för att du ska kunna njuta av en smaskig lunch i Hammarby Sjöstad.

Kontakta vår pizzeria i Hammarby Sjöstad:

Adress

Öppettider

Måndag - torsdag
11:00 - 21:00
Fredag - lördag
13:00 - 21:00
Söndag
13:00 - 20:00
Vid eventuella allergier eller andra frågor, vänligen kontakta restaurangen. Personalen kan ge dig mer information om fler ingredienser än de du hittar i menyn nedan vid förfrågan.

Den bästa lunchen i Hammarby Sjöstad – nya deals varje dag

På vår lunchrestaurang i Hammarby Sjöstad kan du alltid hitta något nytt och spännande. Vi kallar det dock hellre för pizzahak än restaurang. Självklart kan du få dagens lunch hos oss, men vi gör det på 4 Corners Pizzas vis – med en ny pizzadeal varje dag.

När du beställer dagens pizzadeal får du en snabb och enkel lunch som smakar riktigt bra. Välj om du vill ha 1 eller 2 pizzaslices och få det serverat med en side sallad. Det brukar vara perfekt mängd för en lunch. Är du hungrigare än så? Självklart kan du köpa fler slices då!

Om du spanar in våra toppings hittar du både klassiker och mer unika smakkombinationer – du kommer bli både överraskad och hooked. Däremot jobbar vi inte med kebab, banan, curry eller vanlig skinka – det är inte vår melodi.

Hämta lunchen eller få den utkörd

Klicka på länken för hemleverans för att få din mat levererad hem till dörren. Där kan du välja en av våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats eller Wolt för utkörning. Givetvis kan du också kika in på vårt pizzahak/lunchrestaurang, Hammarby Sjöstad i Stockholm, för att ta en Take Away. Eller så beställer du online innan du kikar in och plockar upp din rykande färska pizza direkt vid disken.

4 Corners Pizza Hammarby Sjöstad

Från Luma tar du dig hit enklast genom att gå från Hammarby Allé, gena genom Heliosparken, ta vänster på Heliosgången och sedan höger upp för trappen precis innan Kulturama. Väl uppe från trappan ser du en mysig uteservering och känner doften av Sjöstadens bästa pizza. 

Hitta hit

Vanliga frågor och svar om vår lunchrestaurang Hammarby Sjöstad

Jajamän! Du kan beställa hem din lunch genom att klicka dig in hos någon av våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats eller Wolt. Du hittar dem här på vår hemsida och vi erbjuder hemkörning i hela Stockholm. Vill du ha en bensträckare är du självklart välkommen att svänga in på pizzahaket och ta med din mat som Take Away.
Tyvärr tar vi inte emot bokningar under lunchtid. Men det finns alltid gott om plats på vårt schyssta pizzahak i Hammarby Sjöstad, så plats löser vi alltid.
Självklart serverar vi glutenfri pizza! Dock använder vi vetebaserat mjöl dagligen, så vi kan inte garantera att alla rätter är helt fria från gluten. För att vara helt säker kan du kontakta vår restaurang i Hammarby Sjöstad – de hjälper dig gärna. Telefonnummer: 070-333 64 08.