Pizzeria Hammarby Sjöstad

KONTAKT​
Öppettider
Mån:
11:00-20:00
Tis - Fre:
11:00-21:00
Lördag:
13:00-21:00
Söndag:
13:00-20:00

Don't think twice,
grab a slice!

Vår pizzeria eller vårt pizzahak som vi gillar att kalla det hittar du på Virkesvägen 17A i Stockholm, mittemot Kulturama.

Från Luma tar du dig hit enklast genom att gå från Hammarby Allé, gena genom Heliosparken, ta vänster på Heliosgången och sedan höger upp för trappen precis innan Kulturama. Väl uppe från trappan ser du en mysig uteservering och känner doften av Sjöstadens bästa och fyrkantigaste pizza.

Den bästa pizzan i Hammarby Sjöstad – för alla tillfällen

På 4 Corners Pizza kan du alltid räkna med att hitta något nytt och spännande.Oavsett om du kommer hit i god vänners lag eller behöver en snabb lunch och vill ha en nygräddad slice över disken, har vi bra alltid pizzadeals att erbjuda.

Hos oss kan du även bygga din egen pizza genom att välja deg (vanlig eller glutenfri), sås, ost (även vegansk), toppings och extra tillbehör. Har du svårt att bestämma dig, finns även en meny av våra bästa pizzor som kan beställas rakt av eller bidra med lite inspiration. Här hittar du allt från den klassiska pizzan med tomatsås och mozzarella, till lite mer avancerade varianter med BBQ och pulled pork – men ingen kebab, banan, curry eller skinka. Pizzorna gräddas sedan i en 400 graders ugn i 4 minuter.

Vår pizza är en roman style pizza, där botten är krispig och insidan härligt fluffig – precis som en riktigt bra pizza ska vara. välj mellan såväl klassiska pizzor, som annorlunda smakkombinationer.

Givetvis erbjuder vi även glutenfri pizza som är lika god, om inte godare.

Lunch, middag och AW

Vardagar mellan kl. 11.00-14.00 står våra dörrar öppna för lunch då vi serverar ett brett sortiment av sallader, mackor och pizzor. Vi erbjuder då en pizzadeal där du kan välja en eller två slices, en side sallad och självklart kaffe och kaka på maten

Efter lunchtimmarna övergår vi från att servera lunch, till middagservering med ett brett sortiment av iskall öl och vin.

Måndagar-fredagar kör vi även AW mellan kl. 15.00-18.00 med bra priser på öl, vin och bubbel. Ta med kollegorna eller vännerna för gott käk och häng!

Beställ pizza för avhämtning eller utkörning på vår pizzeria, Hammarby Sjöstad

Få din mat levererad hem till dörren genom att klicka på länken med hemleverans här ovan så skickas du automatiskt vidare till våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats och Wolt.

Självklart kan du även svänga förbi vår pizzeria i Hammarby Sjöstad och beställa take away på plats eller också beställa online direkt här på hemsidan.

Beställ catering 

Vi vet hur krävande det kan vara att planera en fest, företagsevent, student eller kanske ett bröllop. Därför är vi här för att underlätta för dig.

Med vår portabla pizzabar kan vi servera pizzaslices till sällskap på upp till 300 personer, såväl inomhus som utomhus,  så länge vi har ett eluttag!

För prisförfrågan och bokning fyller du lättast i formuläret nedan, så hör vi av oss så snart som möjligt. Det går självklart bra att skicka e-post till oss på info@4cornerspizza.se också.

4 Corners Pizza App

Ladda ner appen och få rabatter och erbjudanden på våra pizzor. Med vår app kan du även enkelt och smidigt beställa och betala dina pizzor direkt i mobilen eller förbeställa dina pizzor och hämta dem när det passar dig.

Kontakta vår pizzeria i Hammarby Sjöstad:

Adress

Virkesvägen 17A, 120 30 Stockholm

Öppettider

Måndag-torsdag: 11.00-21.00

Fredag-Lördag: 13.00-21.00
Söndag: 13.00-20.00

Telefon: 070-333 64 08

E-post: info@4cornerspizza.se

Välkommen in till oss på 4 Corners Pizza i Hammarby Sjöstad!

ANDRA RESTAURANGER​