Pizza catering

MAKE LIFE A PIZZA PARTY!

4 Corners Pizza erbjuder pizza catering för såväl den privata festen, företagseventet eller festivalen, som födelsedagsfesten eller bröllopet. Pizza är helt enkelt perfekt för alla tillfällen, för vem gillar inte en riktigt bra pizza?

Vi erbjuder en roman style pizza med krispig botten och härligt fluffig insida. Precis som en riktigt bra pizza ska vara.

Du bestämmer tid och plats – vi gräddar och servera pizzor som alla kommer älska!

Roman style pizza för alla smaker och tillfällen

Vi vet hur krävande det kan vara att planera en fest, student, bröllop, företagsevent eller annat event – och det är då du vänder dig till oss.

Vår pizza är en roman style pizza, med krispig botten och härligt fluffig insida. Välj mellan såväl klassiska pizzor, som annorlunda smakkombinationer – alltid med färska råvaror i fokus.

På 4 Corners Pizza erbjuder vi pizza för både stora och små. Likväl som vi kan grädda pizzor till kidsen på barnkalas, kan vi också leverera de godaste pizzorna under festivaler.

Under Lollapalooza 2022 mättade vi hungriga festivalare och kommer göra igen sommaren 2023. Ses vi där?

Catering för sällskap upp till 300 personer

Med vår portabla pizzabar kan vi servera pizzaslices till sällskap upp till 300 personers såväl inomhus som utomhus, så länge vi har ett eluttag. Du bestämmer plats samt tid, vi sköter resten.

I stora sällskap finns oftast en eller flera allergier att ta hänsyn till. Finns det några allergier som vi behöver vara medvetna om, så är det bra om vi vet detta i god tid inför eventet. Givetvis erbjuder vi även glutenfri pizza som är minst lika god.

Prova våra pizzor och vi lovar att du inte kommer bli besviken!

Psst! Vi erbjuder även tilltugg och efterrätt

Önskas något mer utöver pizza, kan vi även erbjuda goda tilltugg innan pizzan och efterrätt efter.

Kontakta oss för mer information

Vill du boka pizza catering från oss på 4 Corners Pizza för ditt nästa event? För prisförfrågan och bokning fyller du lättast i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort som möjligt.

Det går självklart bra att skicka ett mail direkt till info@4cornerspizza.se också.

Vill du ta del av våra menyer?

Tveka inte att höra av dig, så kan vi maila över dem till dig. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vanliga frågor och svar om 4 Corners Pizza catering

Vi serverar slices som är gjorda på en roman style-deg med spännande toppings som är klara på bara några minuter. På många vanliga pizzerior i Sverige finner du ofta klassiska italienska pizzor, men på 4 Corners Pizza erbjuder vi något nytt och spännande.
Hos oss erbjuds alltid glutenfri deg. Men i och med att vår personal dagligen också använder vetebaserat mjöl, kan vi inte garantera att alla våra menyval är helt fria från gluten. Detta då samma ugnar används för alla våra pizzor. Kontakta oss för mer information.
Vi kan göra pizza till upp till 300 personer, oavsett var och när.
Priset beror helt på hur många ni är och vilka specifika önskemål som finns. Kontakta oss gärna och berätta mer om dina idéer, så återkommer vi med ett prisförslag som är baserat på dina behov.