Pizzeria Östermalm

KONTAKT​
Öppettider
Mån - Tis:
11:00-22:00
Ons-Tors:
11:00-23:00
Fre-Lör:
11:00-01:00
Söndag:
- Stängt -

Don't think twice,
grab a slice!

Här finner du Östermalms bästa pizza och en spännande meny baserad på färska råvaror.

Pizzerian, eller pizzahaket som vi gärna kalla det, ligger precis vid Östermalmstorg – riktigt bra och nära ifall du kommer hit med tunnelbanan.

Låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda dig på 4 corners pizza på Humlegårdsgatan 1 i Stockholm.

Den bästa pizzan på Östermalm – för alla tillfällen

På 4 Corners Pizza, Östermalm, kan du alltid räkna med att hitta något nytt och spännande.

Hos oss hittar du pizzor för alla tillfällen. Oavsett om du kommer hit i god vänners lag eller behöver en snabb lunch och vill ha en nygräddad slice över disken, har vi bra alltid pizzadeals att erbjuda.

Vår pizza är en roman style pizza, där botten är krispig och insidan härligt fluffig – precis som en riktigt bra pizza ska vara. välj mellan såväl klassiska pizzor, som annorlunda smakkombinationer.

Givetvis erbjuder vi även glutenfri pizza som är lika god, om inte godare.

Kontakta vår pizzeria på Östermalm:

Adress

Humlegårdsgatan 1, 114 46 Stockholm

Öppettider

Måndag – tisdag 11-22

Onsdag – torsdag 11-23

Fredag – lördag 11-01

Söndag – stängt

Telefon: 072-213 33 06

E-post: info@4cornerspizza.se

Vid eventuella allergier eller andra frågor, vänligen kontakta restaurangen. Personalen kan ge dig mer information om fler ingredienser än de du hittar i menyn nedan vid förfrågan.

Lunch, middag och AW

Vardagar mellan kl. 11.00-15.00 står våra dörrar öppna för lunch då vi serverar ett brett sortiment av sallader, mackor och pizzor. Vi erbjuder då en pizzadeal där du kan välja en eller två slices, en side sallad och självklart kaffe och kaka på maten

Efter lunchtimmarna övergår vi från att servera lunch, till middagservering med ett brett sortiment av iskall öl, vin och goda drinkar.

Måndagar-fredagar kör vi även AW mellan kl. 15.00-18.00 med DJ och bra priser på öl, vin och bubbel. Ta med kollegorna eller vännerna för gott käk och häng!

Vill du beställa pizza för avhämtning eller utkörning?

Få din mat levererad hem till dörren genom att klicka på länken med hemleverans ovan, så skickas du automatiskt vidare till våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats och Wolt.

Självklart kan du även svänga förbi vår pizzeria på Östermalm och beställa take away eller beställa online direkt här på hemsidan.

4 Corners Pizza App

Ladda ner appen och få rabatter och erbjudanden på våra pizzor. Med vår app kan du även enkelt och smidigt beställa och betala dina pizzor direkt i mobilen eller förbeställa dina pizzor och hämta dem när det passar dig.

Välkommen in till oss på 4 Corners Pizza på Östermalm i Stockholm

Vanliga frågor och svar om vår pizzeria Östermalm

Hur beställer man hem pizza?

Just nu går det att beställa hem pizza direkt via hemsidan eller våra nära samarbetspartners Foodora, Uber Eats och Wolt. Naturligtvis är du även välkommen förbi vår pizzeria på Östermalm i Stockholm för att beställa take away på plats.

Vad gör ni för typ av pizza?

På pizzerior i Sverige finner du ofta klassiska italienska pizzor, men på 4 Corners Pizza erbjuder vi något nytt och spännande.

Vi serverar slices och fullsize pizzor som är gjorda på en roman style-deg med roliga intressanta toppings som är klara på bara några minuter.

Även om vi erbjuder en del klassiska smaker, kommer du inte att hitta exempelvis en pizza med kebab hos oss.

Har ni glutenfri pizza?

På vår pizzeria, Östermalm, erbjuder vi glutenfri deg. Men i och med att vår personal dagligen också använder vetebaserat mjöl, kan vi inte garantera att alla våra menyval är helt fria från gluten. Detta då samma ugnar används för alla våra pizzor.

För att vara på den säkra sidan är det ändå bra om du tar kontakt med personalen och frågar, så kan de berätta mer.

ANDRA RESTAURANGER​

Hammarby Sjöstad

Vår pizzeria eller vårt pizzahak som vi gillar att kalla det hittar du på Virkesvägen 17A i Stockholm, mittemot Kulturama. Från Luma tar du dig

Läs mer