Pizzeria Linköping

KONTAKT​
Öppettider
Tis - Tors:
11:00-20:00
Fredag:
11:00-21:00
Lördag:
12:00-21:00
Söndag:
12:00-20:00

Don't think twice,
grab a slice!

Stora torget 10 nära i Linköping. En pizza är inte rund , den är fyrkantig.Är du sugen på Linköpings bästa och godaste Pizza? Välkommen in till oss på 4 corners pizzeria på Stora Torget 10 i Linköping.

Beställ pizza för avhämtning på vår restaurang i Linköping

Pizzeria 4 Corners i Linköping kan du sitta och avnjuta vår mat, men det går även bra att beställa för avhämtning.

Vill du beställa pizza enkelt och smidigt online så klicka på ”Beställ Online”.

Den bästa pizzan i Linköping – för alla tillfällen

På 4 Corners Pizza kan du alltid räkna med att hitta något nytt och spännande.Oavsett om du kommer hit i god vänners lag eller behöver en snabb lunch och vill ha en nygräddad slice över disken, har vi bra alltid pizzadeals att erbjuda.

Hos oss kan du även bygga din egen pizza genom att välja deg (vanlig eller glutenfri), sås, ost (även vegansk), toppings och extra tillbehör. Har du svårt att bestämma dig, finns även en meny av våra bästa pizzor som kan beställas rakt av eller bidra med lite inspiration.

Här hittar du allt från den klassiska pizzan med tomatsås och mozzarella, till lite mer avancerade varianter med BBQ och pulled pork – men ingen kebab, banan, curry eller skinka. Pizzorna gräddas sedan i en 400 graders ugn i 4 minuter.

Vår pizza är en roman style pizza, där botten är krispig och insidan härligt fluffig – precis som en riktigt bra pizza ska vara. välj mellan såväl klassiska pizzor, som annorlunda smakkombinationer.

Givetvis erbjuder vi även glutenfri pizza som är lika god, om inte godare.

Lunch, middag och AW

Vardagar mellan kl. 11.00-14.00 står våra dörrar öppna för lunch då vi serverar ett brett sortiment av sallader, mackor och pizzor. Vi erbjuder då en pizzadeal där du kan välja en eller två slices, en side sallad och självklart kaffe och kaka på maten

Efter lunchtimmarna övergår vi från att servera lunch, till middagservering med ett brett sortiment av iskall öl, vin och goda drinkar.

Måndagar-fredagar kör vi även AW mellan kl. 15.00-18.00 med bra priser på öl, vin och bubbel. Ta med kollegorna eller vännerna för gott käk och häng!

Vad har 4 corners pizzeria i Linköping för öppettider?

Vi på 4 corners har öppet måndag till Fredag 11:00 till 21:00

Lördag öppnar vi 13:00 och stänger 21:00 Söndag öppnar vi 13:00 och stänger 20:00

Vart ligger 4 corners pizzeria i Linköping?

Stora torget 10 i Linköping. 4 Corners pizzeria är enkel att hitta då vi ligger på Stora Torget 10 i Linköping.

Hemkörning & Take Away

Få din pizza levererad hem till dörren genom att klicka på länken med hemleverans här ovan, så skickas du automatiskt vidare till våra samarbetspartners sidor. Självklart kan du även svänga förbi vår restaurang och beställa take away på plats eller också beställa online direkt här på hemsidan.

Vi samarbetar även med Wolt, Uber Eats och Foodora där du kan beställa din favoritpizza direkt hem eller annan önskad plats med snabb leverans.

4 Corners Pizza App

Ladda ner appen och få rabatter och erbjudanden på våra pizzor. Med vår app kan du även enkelt och smidigt beställa och betala dina pizzor direkt i mobilen eller förbeställa dina pizzor och hämta dem när det passar dig.

Beställ catering

4 Corners Pizza är ett perfekt alternativ till födelsedagsfesten, kontors-AW:n, konferensen och studentmottagningen. Hör av dig till oss för på telefon eller mejl med din förfrågan.

Kontakta oss på 4 Corners Pizza Hammarby Sjöstad

Stora torget 10, 582 19 Linköping

Öppettider

Måndag-onsdag: 11.00-20.00
Torsdag: 11.00-21.00
Fredag: 11.00-22.00
Lördag: 12.00-22.00
Söndag: 12.00-20.00

Telefon: 072-213 33 09

E-post: info@4cornerspizza.se

Välkommen in till oss på 4 Corners Pizza i Linköping!

ANDRA RESTAURANGER​

Hammarby Sjöstad

Vår pizzeria eller vårt pizzahak som vi gillar att kalla det hittar du på Virkesvägen 17A i Stockholm, mittemot Kulturama. Från Luma tar du dig

Läs mer

Östermalm

Här finner du Östermalms bästa pizza och en spännande meny baserad på färska råvaror. Pizzerian, eller pizzahaket som vi gärna kalla det, ligger precis vid

Läs mer

Kungens Kurva

På 4 corners pizza hittar du den bästa pizzan i Kungens Kurva och en spännande meny baserad på färska, spännande råvaror. Pizzerian, eller pizzahaket som

Läs mer