Pizzeria Stockholm city

Sugen på Stockholms bästa pizza? Då borde du testa 4 Corners Pizza. Vi har två pizzerior, eller pizzahak som vi gärna kallar det, i Stockholm city.

Det ena pizzahaket ligger precis vid Östermalmstorg – nära tunnelbanan. Det andra ligger i Hammarby Sjöstad, närmsta hållplats är Luma.

I menyn hittar du inga klassiska pizzor – här hittar du istället rykande färska roman style-pizzor med krispig botten, fluffig insida och spännande toppings. Denna kombination av riktigt bra råvaror kommer garanterat få dina smaklökar att dansa.

Vi hävdar att du hittar Stockholms bästa pizza, sandwich och sallad på våra pizzahak. Precis som en bra restaurang ska, så erbjuder vi något för alla smaker.

Här kan du läsa mer om våra pizzerior i Stockholm city och om våra sköna lunch deals.

Stockholms citys bästa pizza – för alla tillfällen

När du kommer till 4 Corners Pizza hittar du alltid något nytt och spännande. Kom hit med kompisgänget, sväng förbi på en snabb lunch eller kila in på en nygräddad slice över disken. Oavsett när du kommer, har vi alltid bra pizzadeals i vår meny.

Här kan du bygga din egen pizza. Börja med att välja deg, självklart finns både vanliga och glutenfria pizzor. Därefter får du välja sås och ost – det finns även vegansk ost såklart. Slutligen väljer du toppings och extra tillbehör. Ta da! Din egenkomponerade pizza på riktigt bra råvaror är klar.

För dig som inte vill välja själv har vi självklart även en meny där vi tagit fram våra bästa smakkombinationer. Du hittar såklart den mest klassiska italienska pizza av dem alla: tomatsås och mozzarella. Men du hittar också alternativ som är lite mindre italienskt, som en variant med pulled pork. Vi kallar det inte napolitansk pizza utan roman style-pizza. Om du vill ha klassiska napolitanska pizzor får du gå till en finpizza-restaurang.

Vi levererar roman style på vårt vis och gräddar pizzorna i 400 grader i 4 minuter. Då får du den perfekta pizzan med krispig botten och en härligt fluffig insida.

En sak som är säker är att du inte hittar kebab, banan, curry eller skinka hos oss – dessa ingredienser lämnar vi åt andra.

Lunchrestaurang Stockholm med hemkörning och take away

Dagens lunch på vårt vis – pizzadeals

I våra restauranger finns ingenting som heter klassisk dagens lunch. Men missförstå oss rätt, vi serverar visst dagens lunch – på vårt vis. Glöm skomakarlådor och schnitzel – vi kör nya pizzadeals varje dag.

I lunchen ingår 1 eller 2 pizzaslices och en side caesar salad. Du beställer dryck och kaffe separat.

Våra dagliga pizzadeals är ett utmärkt val för dig som vill ha en snabb, okomplicerad lunch som är riktigt god. Och tack vare att det är nya pizzadeals varje dag behöver du aldrig tröttna.

Dagens pizzadeal serverar vi mellan 11:00 och 14:00 på vardagar.

Middag och AW

När dagen går mot kväll är det dags att duka upp för middagsservering. Då serverar vi allt från vår meny och du kan dessutom njuta av ett brett sortiment av iskall öl, vin och goda drinkar.

Om du är sugen på AW kör vi det måndag-fredag klockan 15:00-18:00. Då finns DJ på plats och vi har fina priser på öl, vin och bubbel. Ta med dina kollegor, kompisar eller varför inte din partner och käka gott och häng med oss.

Allergier? Inga problem!

Har du glutenintolerans? Det är okej! Vi serverar glutenfria pizzor som är minst lika goda som vår vanliga pizza. Om du har någon annan allergi kan du alltid höra av dig till det pizzahak du ska besöka. Vår personal ger dig gärna mer information om vilka ingredienser som finns i köket så att du kan känna dig trygg hos oss.

Inte bara pizza – sandwiches och sallader också

Även vi som älskar pizza kan vilja variera oss ibland. Därför har vi andra alternativ i menyn. Till exempel kan du njuta av en smarrig sandwich eller en fräsch sallad. På vår restaurang på Östermalm kan du även njuta av utvalda favoriter från Texas Longhorns meny. Eftersom vi vill skämma bort våra gäster väljer vi bara bra och goda råvaror. Allt vi gör är gjort på färska råvaror som smakar gott.

Pizzeria Stockholm city med take away och hemkörning

Har du inte tid att komma till oss? Låt oss komma till dig. Vi erbjuder utkörning – så att du kan njuta av pizza, sallad eller sandwich var du än är. Beställ hem, till festen eller till jobbet ­– vi fixar det! Det enda du behöver göra är att besöka någon av våra samarbetspartners Uber Eats, Foodora, eller Wolt och lägga din beställning. Om du vill kan du även lägga din beställning här på vår webbplats för att slinka förbi och plocka upp den när den är klar. Då vet du att maten är rykande färsk och redo när du kommer. Strålande för dig som är kort om tid men ändå vill ha en bensträckare. Självklart kan du också kika in och ta en snabb pizzaslice över disken också. Spana in våra menyer och låt dig frestas. Vad får det lov att vara?

Kaffe på maten – såklart!

Det är inte mycket som går upp mot en kaffe på maten. Är det kanske den godaste kaffekoppen? Vi brukar kalla det för The Cherry on Top. Om du äter i någon av våra restauranger kan du beställa en smarrig kaffe från vår kaffemeny. I menyn hittar du lyxig capuccino, skummig latte eller en intensiv espresso. Oavsett hur du vill ha ditt kaffe så kan vi servera det till dig.

Är du nyfiken på vilken typ av stämning du kan förvänta dig hos oss? Lyssna på vår Spotify-lista!

Har du inte varit hos oss tidigare och är nyfiken på hur vi har det? Spana in vår Instagram!

Adresser till våra pizzahak i Stockholm city

4 Corners Pizza finns på flera adresser i Stockholm. Hitta ditt närmaste pizzahak i Stockholm:

4 Corners Pizza Hammarby Sjöstad

Från Luma tar du dig hit enklast genom att gå från Hammarby Allé, gena genom Heliosparken, ta vänster på Heliosgången och sedan höger upp för trappen precis innan Kulturama. Väl uppe från trappan ser du en mysig uteservering och känner doften av Sjöstadens bästa pizza. 

Hitta hit

Hammarby Sjöstad - Öppettider

Måndag
11.00-20.00
Tisdag-Fredag
11.00-21.00
Lördag
13.00-21.00
Söndag
13.00-20.00

Östermalm - Öppettider

Måndag-Tisdag
11.00-22:00
Onsdag-Torsdag
11.00-23.00
Fredag-Lördag
11.00-01.00
Söndag
Stängt

4 Corners Pizza erbjuder även catering

Vi känner till att det kan vara krävande att planera fester och event. Särskilt när det kommer till maten. Därför är vi glada att meddela att vi kan underlätta den biten för dig. Vi erbjuder nämligen catering.

Vi har en portabel pizzabar där vi kan servera pizza till sällskap på upp till 300 personer. Allt vi behöver är ett eluttag.

Om du vill veta mer om pris och hur du bokar hör du av dig till oss så berättar vi mer.

Vanliga frågor och svar om pizzeria Stockholm city

Vilken som är världens bästa pizza är svårt att svara på. Det finns många olika pizzor och det finns många olika smaker. Men om du vill äta roman style-pizza med toppings på riktigt bra råvaror – då rekommenderar vi att du kommer till något av våra pizzahak. Vi tar pizza på allvar och givetvis erbjuder vi även glutenfri pizza som är lika god, om inte godare.
Priset på en pizza i Stockholm kan variera avsevärt beroende på vilken restaurang du går till och vilken typ av pizza de serverar. I utbudet finns både finpizza, fulpizza och alternativ däremellan. Förvänta dig att en pizza kostar allt mellan 90 och 200 kronor. På 4 Corners Pizza får du fyrkantig, bra pizza som inte kostar skjortan – välkommen!
Pizza kommer ursprungligen från staden Neapel i Italien.
Javisst, det går utmärkt att beställa mat för utkörning från våra restauranger. Du kan även ta din mat som take away. För att beställa utkörning går du via någon av våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats och Wolt.
Vi tar dessvärre inte emot bokningar, men vi har gott om plats i våra restauranger och vårt mål är att alltid kunna erbjuda alla en plats att sitta. Här ska du njuta av våra härliga pizzor. Kika förbi – plats löser vi!