Pizzeria restaurang Stockholm

Är du sugen på Stockholms bästa pizza? Frågar du oss på 4 Corners Pizza, så är pizza alltid en bra idé! Vi har två pizzerior i Stockholm, eller pizzahak som vi gärna kallar det. Vårt ena pizzahak ligger precis vid Östermalmstorg och det andra ligger i Hammarby Sjöstad.

I vår meny hittar du inga klassiska pizzor, utan rykande färska roman style-pizzor med krispig botten, fluffig insida och spännande toppings – precis som en riktigt bra pizza ska vara med andra ord. Vi vågar sticka ut hakan och hävda att du hittar Stockholms bästa pizza hos oss, men även läckra sandwiches och sallader.

Vi erbjuder något för alla smaker. Låt oss berätta mer om oss, våra pizzerior och vilka adresser du hittar oss på i Stockholm. Varmt välkommen till 4 Corners Pizza!

Roman style-pizza – det perfekta alternativet för alla smaker och tillfällen

När du käkar hos oss på 4 Corners Pizza, hittar du garanterat något nytt och spännande att testa för första gången, eller som kanske redan har hunnit bli en favorit för dig värd att återuppleva.

Här kan du bygga din egen pizza. Så här funkar det:

  1. Du börjar med att välja deg. Självklart finns både vanlig och glutenfri deg.

  2. Därefter får du välja sås och ost. Det finns även vegansk ost såklart.

  3. Slutligen väljer du toppings och eventuella extra tillbehör.

Och tada! Din egenkomponerade pizza på riktigt bra råvaror är klar.

Naturligtvis har vi även en meny med pizzor komponerade enligt våra bästa smakkombinationer. Här hittar du allt från den mest klassiska italienska pizza av dem alla: tomatsås och mozzarella, samt alternativ som är lite mindre italienskt, såsom en variant med pulled pork.

Vi kallar det inte napolitansk pizza, utan roman style-pizza. Om du vill ha klassiska napolitanska pizzor får du gå någon annanstans. Men en sak som är säker är att du inte hittar pizzor med toppings som kebab, banan eller curry hos oss – det är inte vår melodi.

Vi levererar roman style-pizzor på vårt egna vis och gräddar pizzorna i 400 grader i 4 minuter. Då får du den perfekta pizzan med krispig botten och en härligt fluffig insida.

Kom hit med kompisgänget, sväng förbi på en snabb lunch eller kila in på en nygräddad slice över disken. Oavsett när du kommer, har vi alltid bra pizzadeals i vår meny.

Lunchrestaurang Stockholm med hemkörning och take away

Pizzadeals – Dagens lunch á la 4 Corners Pizza

På våra restauranger finns inget som heter dagens lunch. Men missförstå oss rätt, för vi serverar dagens lunch – fast på vårt vis. Glöm köttbullar med mos och lasagne – vi kör nya pizzadeals varje dag!

I lunchen ingår:

  • 1 eller 2 st pizzaslices

  • 1 st side caesar salad.

  • Dryck och kaffe på maten beställer du separat.

Våra dagliga pizzadeals är ett utmärkt val för dig som vill ha en snabb, okomplicerad lunch som är riktigt god. Och tack vare att vi serverar nya pizzadeals varje dag behöver du aldrig tröttna. Bra va?

Dagens pizzadeal, eller lunch, serverar vi 11:00-14:00 alla vardagar.

Inte bara pizza

Sandwiches och sallader

Även om vi älskar pizza, uppskattar även vi variation. Därför erbjuder vi även andra alternativ i menyn, såsom smarriga sandwiches och fräscha sallader. Eftersom vi vill skämma bort våra gäster väljer vi bara bra och goda råvaror. Allt vi gör är gjort på färska råvaror som smakar gott.

Kaffe

Är kaffe på maten kanske dagens godaste kopp? Frågar du oss, är det The Cherry on Top. I menyn hittar du allt från vanligt bryggkaffe, till lyxig capuccino, skummig latte eller en intensiv espresso. Oavsett hur du vill ha ditt kaffe, så kan vi servera det till dig.

Middag och AW när det är som bäst

När dagen går mot kväll är det dags att duka upp för middagsservering. Då serverar vi allt från vår meny och du kan dessutom njuta av ett brett sortiment av iskall öl, vin, bubbel och goda drinkar.

Om du är sugen på AW kör vi det måndag-fredag klockan 15:00-18:00. Då finns DJ på plats och vi har fina priser. Ta med dina kollegor, kompisar eller varför inte din dejt för att käka gott och hänga med oss.

Är du nyfiken på vilken typ av stämning du kan förvänta dig hos oss? Lyssna på vår Spotify-lista!

Har du inte varit hos oss tidigare och är nyfiken på hur vi har det? Spana in vår Instagram!

Adresser till våra pizzahak i Stockholm

4 Corners Pizza finns på flera adresser i Stockholm. Hitta ditt närmaste pizzahak i Stockholm:

4 Corners Pizza Hammarby Sjöstad

Från Luma tar du dig hit enklast genom att gå från Hammarby Allé, gena genom Heliosparken, ta vänster på Heliosgången och sedan höger upp för trappen precis innan Kulturama. Väl uppe från trappan ser du en mysig uteservering och känner doften av Sjöstadens bästa pizza. 

Hitta hit

Under lunchen har alla våra restauranger öppet

Måndag
11.00-15.00
Tisdag
11.00-15.00
Onsdag
11.00-15.00
Torsdag
11.00-15.00
Fredag
11.00-15.00
Lördag
11.00-15.00
Söndag
11.00-15.00

4 Corners Pizza catering

Att planera och styra upp fester och event är tidskrävande – inte minst när det kommer till maten. Därför är vi glada över att kunna tala om för dig att vi kan underlätta den biten för dig. Vi erbjuder nämligen catering också – och vem gillar inte pizza?

På 4 Corners Pizza erbjuder vi pizza för både stora och små. Likväl som vi kan grädda pizzor till kidsen på barnkalas, kan vi också leverera de godaste pizzorna under festivaler. Vi har en portabel pizzabar som möjliggör för oss att servera pizza till sällskap på upp till 300 personer. Det enda vi behöver är ett eluttag.

Psst! Vi erbjuder även tilltugg och efterrätt. Önskas något mer utöver pizza, kan vi även erbjuda goda tilltugg innan pizzan och efterrätt efter.

Hör gärna av dig till oss för ytterligare information om pris och hur du går tillväga för att boka oss.

Allergier? Inga problem!

Är du glutenintolerant? Misströsta inte! Vi har lika fantastiska glutenfria pizzor som smakar precis lika gott som vår vanliga pizza. Har du någon annan allergi eller fundering, får du gärna kontakta den lunchrestaurang som du har tänkt besöka. Vid förfrågan kan personalen ge dig närmare information om fler ingredienser som finns i köket utöver de som står i menyn.

Take away och hemkörning

Har du inte tid att komma till oss, eller vill du njuta av din pizza hemmavid? Så kan det vara ibland. Låt oss komma till dig istället!

Vi erbjuder utkörning, så att du kan njuta av pizza, sallad eller sandwich var du än är. Beställ hem, till festen eller till jobbet ­– vi fixar det. Det enda du behöver göra är att klicka in hos någon av våra samarbetspartners Uber Eats, Foodora, eller Wolt och lägga din beställning.Sen är det bara att vänta tills dörrklockan ringer.

Du kan också lägga din beställning här på vår webbplats och glida förbi för att plocka upp din mat när den är klar. Då vet du att maten är rykande färsk och redo när du kommer. Perfekt för dig som är kort om tid, men ändå vill ha en bensträckare. Givetvis kan du kika in på vägen hem från jobbet också och beställa mat att ta med. Du kan alltid vänta på din mat i baren över något gott att dricka.

Spana in våra menyer och låt dig frestas!

Vanliga frågor och svar om pizzeria restaurang Stockholm

Vilken som är Sveriges bästa pizza beror på smak och tycke skulle vi säga. Det finns många olika pizzor och det finns många olika smaker. Men om du vill äta roman style-pizza med toppings på riktigt bra råvaror – då rekommenderar vi att du kommer till något av våra pizzahak. Vi tar pizza på allvar och givetvis erbjuder vi även glutenfri pizza som är lika god.
Ouff! Vilken som är vår bästa pizza är upp till dig att avgöra. Om du inte redan har gjort det – besök oss och beta av våra pizzor. Tala gärna om för oss vilken du tyckte var bäst.
Priset på en pizza i Stockholm kan variera avsevärt beroende på vilken restaurang du går till och vilken typ av pizza de serverar. I utbudet finns både finpizza, fulpizza och alternativ däremellan. Förvänta dig att en pizza kostar allt mellan 90 och 200 kronor. På 4 Corners Pizza får du riktigt bra pizza som inte kostar skjortan. Välkommen!
Självklart! Det går utmärkt att beställa mat för hemkörning från våra restauranger. Du kan även ta din mat som Take Away. För att beställa hemkörning går du via någon av våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats och Wolt. För Take Away kan du ringa in din beställning, eller bara glida in hos oss när du har vägarna förbi.
Vi tar dessvärre inte emot bokningar, men vi har gott om plats i våra restauranger och vårt mål är att alltid kunna erbjuda alla en plats att sitta. Här ska du njuta av våra härliga pizzor. Kika förbi – plats löser vi!