Lunchrestaurang – 4 Corners Pizza

Är du trött på att gå till samma gamla vanliga lunchrestaurang och söker en ny restaurang att luncha på? Besök oss på 4 Corners Pizza för att sätta en extra guldkant på dagen. Våra roman style pizzor är alltid rykande färska, med krispig botten och härligt fluffig insida, med spännande toppings som med säkerhet kommer få dina smaklökar att dansa. Vi har ett brett utbud av pizzor att välja mellan, inklusive glutenfria alternativ, samt sandwiches och sallader, så vi kan garantera att det finns något för alla. Vardagar mellan kl. 11.00-14.00 står våra dörrar öppna för lunch.

Vi jobbar inte med dagens lunch. Vi erbjuder dagens pizza deals.

Det finns lunchrestauranger, också finns det lunchrestauranger. På 4 Corners Pizza kallar vi hellre vår restaurang för pizzahak och varje dag serverar vi också dagens lunch, fast på vårt egna vis – en ny pizza varje dag.

Våra pizzadeals är perfekta för dig som vill ha något snabbt och lätt, men också något riktigt smarrigt! Välj mellan 1 eller 2 pizza slices med en side sallad.

Vi erbjuder allt från mer klassiska favoriter, till lite mer udda smakkombinationer som vi tror både kommer överraska och förtrolla dig. En sak som är säker däremot, är att vi inte jobbar med toppings som kebab, banan, curry eller skinka – ja, du fattar.

Och för alla glutenintoleranta där ute – misströsta inte! Vi har en lika fantastisk glutenfri pizza som smakar precis lika gott som vår vanliga pizza, om inte bättre.

Sandwiches och sallader

Pizza är alltid en bra idé! Men känner du för att variera lite, så erbjuder vi även läckra sandwiches och sallader som du inte vill missa.

Våra sandwiches är gjorda på färska ingredienser och serveras alltid med krispiga chips eller en fräsch sallad på sidan. Ett perfekt alternativ för dig som vill ha något riktigt gott som är lätt att ta med.

Våra sallader är lika populära bland våra lunchgäster och är perfekta som sidorätter till våra fantastiska pizzor eller som en hel måltid om man vill ha en lättare lunch.

Hos oss kan du förvänta dig rapp service och en skön atmosfär som är avslappnad och inbjudande, vilket skapar en härlig miljö som passar lika bra för såväl en snabb lunch som för en lugn långlunch.

Kaffe på maten

Få saker går upp emot en kopp nybryggt kaffe och något sött på maten. Och dessutom, vem säger nej till en kaka att avsluta sin måltid med? Kaffe och kaka är helt enkelt the Cherry on Top! Kika gärna på vår kaffemeny och välj mellan en lyxig cappuccino, skummig latte och riktigt god espresso. Oavsett vilken typ av kaffe du föredrar, lovar vi att det finns här.

Är du allergisk?

Vid eventuella allergier eller andra frågor, får du gärna kontakta den lunchrestaurang som du har tänkt käka på. Vid förfrågan kan personalen ge dig mer information om fler ingredienser än de du hittar i menyn. Det är viktigt att det blir rätt när du äter hos oss!

Beställ lunch för take away eller hemkörning

Fullt ös på jobbet? Hinner du inte ta dig ut på stan för att käka lunch? Inga problem! Så är det ibland, men äta bör man.

Vi erbjuder utkörning, så att du kan njuta av en nygräddad slice eller full size pizza, sallad eller sandwich utan att behöva lämna skrivbordet. Klicka in hos någon av våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats eller Wolt och beställ den lunch du vill ha.

Är tiden knapp, men du känner att du ändå behöver en bensträckare, så kan du alltid svänga förbi något av våra pizzahak för en snabb slice över disken eller take away. Du kan även beställa din mat direkt här på vår webbplats, så ser vi till att din mat är rykande färsk och redo när du kommer.

Spana in våra menyer och låt dig frestas! Vad får det lov att vara?

Våra menyer

Den bästa pizzan för alla tillfällen

Vår pizza har en krispig botten med en himmelskt mjuk och fluffig insida – precis som en riktigt bra pizza ska vara. Eller hur?

Hos oss på 4 Corners Pizza kan du alltid räkna med att hitta något nytt och spännande. Här hittar du pizzor för alla tillfällen.

Oavsett om du behöver en snabb lunch och vill ha en nygräddad slice i farten eller om du kommer hit efter jobbet i goda vänners lag för att käka en full size pizza till middag, så har vi alltid bra pizzadeals att erbjuda för alla smaker och tillfällen.

Häng hos oss på AW och middag

Varför nöja sig med vår pizza till lunch, när du kan njuta av våra goda pizzor och vår härliga atmosfär även efter jobbet?

Efter lunchtimmarna övergår vi från att servera lunch, till middagservering. Måndagar-fredagar kör vi AW mellan kl. 15.00-18.00 med bra priser på öl, vin och bubbel, samt DJ som garanterar en svängig miljö.

Ta med dig kollegorna, vännerna eller din dejt och kom förbi 4 Corners Pizza för gott käk som får allas smaklökar att dansa i takt med de svängiga tonerna.

Eller varför inte slinka förbi på helgen över en drink eller två? Vi har öppet veckans alla dagar!

Adresser till våra restauranger

4 Corners Pizza finns på flera adresser. Hitta din närmaste lunchrestaurang:

Hammarby Sjöstad

Under lunchen har alla våra restauranger öppet

Måndag
11.00-14.00
Tisdag
11.00-14.00
Onsdag
11.00-14.00
Torsdag
11.00-14.00
Fredag
11.00-14.00
Lördag
11.00-14.00
Söndag
11.00-14.00

Vanliga frågor och svar om vår lunchrestaurang a.k.a pizzahak

Vi serverar slices och full size pizzor som är gjorda på en roman style-deg med olika toppings som är klara på bara några minuter.

Självklart erbjuder vi glutenfria pizzor! Men i och med att vår personal dagligen också använder vetebaserat mjöl, kan vi inte garantera att alla våra menyval är helt fria från gluten, eftersom samma ugnar används för alla våra pizzor.

För att vara på den säkra sidan är det ändå bra om du tar kontakt med personalen och frågar, så kan de berätta mer.

 

Vad det kostar beror på vad du vill äta och hur mycket. Uppskattat pris: från 79 kronor till 129 kronor, beroende på vad du är sugen på och hur hungrig du är. Kaffe ingår inte i priset, men vi har en härlig kaffemeny där du kan beställa precis den kaffe du önskar på maten: cappuccino, latte, espresso, bryggkaffe – ja, allt!
Den eviga frågan för oss matälskare! Om du frågar oss, så är svaret alltid pizza – och då kan du inte missa 4 Corners Pizzas lunchmeny som erbjuder något för alla smaker. Kom in och testa själv!
Ja, självklart! Vi är ingen vanlig lunchrestaurang, så givetvis erbjuder vi både utkörning och take away. Besök vår hemsida för att se våra samarbetspartners för hemleverans, eller kom förbi någon av vår lunchrestaurang/pizzahak för att hämta din mat själv.
Vi tar tyvärr inte emot bokningar under lunchtiden. Men vi har gott om plats i vår härliga miljö och strävar alltid efter att kunna erbjuda alla en plats att sitta på och njuta av våra pizzor. Kom förbi – plats löser vi alltid!