Lunchrestaurang Stockholm city

Kurrar det i magen? Är det dags för lunch i Stockholm? Är du trött på att gå till samma gamla vanliga lunchställen? Söker du en ny lunchrestaurang i Stockholm att käka god mat på? Välkommen till oss på 4 Corners Pizza. Vi kan sätta guldkant på din dag. Om du gillar pizza det vill säga, men det gör väl alla?

I menyn hittar du våra rykande färska roman style-pizzor med krispig botten, härligt fluffig insida och spännande toppings som tillsammans kommer få dina smaklökar att dansa.

Hos oss hittar du Stockholms bästa pizzor, sandwiches och sallader. Här finns något för alla smaker, precis som det anstår en bra restaurang. Till lunch kan du äta pizza slice deals, där du får pizza med sallad, och kaffe kan du såklart beställa på maten.

Våra restauranger i Stockholm city, närmare bestämt på Östermalm och i Hammarby sjöstad, har öppet för lunch varje vardag mellan kl. 11.00-15.00

Vi jobbar inte med dagens lunch och klassisk à la carte – här är det dagens pizzadeals som gäller

På vår restaurang, eller vårt pizzahak som vi hellre kallar det, har vi inte dagens lunch eller klassiska à la carte-rätter. Med det sagt ska du inte missförstå oss, vi serverar nämligen också dagens lunch – men på vårt sätt. Här finns inga trötta lövbiffar med pommes frites eller pulled pork-wraps. Här kör vi nya pizzadeals varje dag! I lunchen ingår 1 eller 2 pizzaslices och en side caesar salad. Dryck och kaffe serveras separat för att du ska kunna välja det du vill ha.

Pizzadealsen är perfekta för dig som vill ha något snabbt och okomplicerat, men framförallt något ruggigt gott! Eftersom vi har nya pizzadeals varje dag, är det svårt att tröttna.

Vi erbjuder allt från mer klassiska toppings, till lite mer unika smakkombinationer som vi tror kan överraska och göra att du blir hooked. Vad som däremot är säkert är att vi inte jobbar med toppings som kebab, banan, curry eller vanlig skinka. Svenska klassiker är helt enkelt inte vår melodi. Om du tror att pizza inte kan vara synonymt med vällagad mat, då tror du fel. Vi gör våra pizzor på roman style-deg och använder bara färska råvaror.

Är du allergisk?

Är du glutenintolerant? Misströsta inte! Vi har lika fantastiska glutenfria pizzor som smakar precis lika gott som vår vanliga pizza. Har du någon annan allergi eller fundering, får du gärna kontakta den lunchrestaurang som du har tänkt besöka. Vid förfrågan kan personalen ge dig närmare information om fler ingredienser som finns i köket utöver de som står i menyn.

Sandwiches och sallader

Även en pizzaälskare (vilket vi utgår från att du är) kan känna för att variera lite ibland. Då finns även andra lunchalternativ att välja på. Vi erbjuder bland annat smarriga sandwiches och fräscha sallader. Vi vill skämma bort våra gäster på alla sätt vi kan och anser att enbart de bästa råvarorna är bra nog. Precis som allt annat vi erbjuder, så är våra sandwiches alltid gjorda på färska råvaror och serveras med antingen en fräsch sallad eller krispiga chips vid sidan om. Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill ha något gott att ta med dig, oavsett om du hinner käka den nu eller senare. Lika populära är våra sallader hos våra lunchgäster, vilka är perfekta som sidorätter till våra pizzor eller som en hel måltid om du vill ha en lite lättare lunch.

Kaffe på maten = The Cherry on Top!

Få saker går upp emot en kopp kaffe på maten. Det är helt enkelt The Cherry on Top! Käkar du på plats hos oss, kan du beställa den kaffe som faller dig i smaken från vår kaffemeny för att runda av lunchen innan det är dags att kila iväg till jobbet igen. Lyxig cappuccino, en stor och skummig latte eller en god espresso. Oavsett vilket alternativ du föredrar, kan vi lova att det serveras här!
Lunchrestaurang Stockholm med hemkörning och take away

Lunchrestaurang Stockholm city med take away och hemkörning

Har du fullt upp på jobbet och hinner inte ta dig ut för att käka lunch? Oroa dig inte! Vi erbjuder utkörning, så att du kan njuta av en nygräddad slice eller en hel pizza, sallad eller sandwich utan att behöva lämna ditt skrivbord. Det enda du behöver göra är att klicka in hos någon av våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats eller Wolt och beställa den lunch du vill ha. Du kan även beställa din mat direkt här på vår webbplats, så att den är rykande färsk och redo att hämtas upp av dig när det passar. Perfekt om du har ont om tid, men fortfarande vill sträcka på benen och få en nypa luft. Du kan alltid besöka något av våra pizzahak för en snabb slice över disken för att äta i farten också. Du bestämmer! Spana in våra menyer och låt dig frestas. Vad får det lov att vara?

Pizza för alla tillfällen = Stockholms bästa lunch

Föreställ dig en pizza med krispig botten, himmelskt mjuk och fluffig insida samt perfekta kanter. Precis så ska en riktigt bra pizza vara, va?

Käka middag hos oss

Oavsett om du behöver en snabb lunch och vill ha en nygräddad slice i farten eller om du kommer hit på kvällen för att käka en full size pizza till middag i goda vänners lag, så har vi alltid bra pizzadeals att erbjuda för alla smaker och tillfällen. Varför nöja sig med vår pizza till lunch, när du kan njuta av våra goda pizzor och vår härliga atmosfär även när du är ledig? Efter lunchtimmarna övergår vi från att servera lunch, till middagsservering.

Häng hos oss AW och middag

Pizza må vara vår specialitet, men 4 Corners Pizza är mer än så. Måndagar-fredagar kör vi AW mellan kl. 15.00-18.00 med bra priser på öl, vin och bubbel. Garanterat svängig stämning! Vi har öppet nästan jämt, så varför inte glida förbi på helgen över en drink eller två? Ta med dig kollegorna efter jobbet, vännerna eller varför inte din dejt och kom till oss på 4 Corners Pizza för gott käk och häng som får allas smaklökar att dansa i takt med de svängiga tonerna.

Är du nyfiken på vilken typ av stämning du kan förvänta dig hos oss? Lyssna på vår Spotify-lista!

Har du inte varit hos oss tidigare och är nyfiken på hur vi har det? Spana in vår Instagram!

Adresser till våra lunchrestauranger i Stockholm city

4 Corners Pizza finns på flera adresser i Stockholm. På alla våra restauranger serveras lunch varje vardag 11.00-15.000. Hitta din närmaste lunchrestaurang i Stockholm:

4 Corners Pizza Hammarby Sjöstad

Från Luma tar du dig hit enklast genom att gå från Hammarby Allé, gena genom Heliosparken, ta vänster på Heliosgången och sedan höger upp för trappen precis innan Kulturama. Väl uppe från trappan ser du en mysig uteservering och känner doften av Sjöstadens bästa pizza. 

Hitta hit

Under lunchen har alla våra restauranger öppet

Måndag
11.00-15.00
Tisdag
11.00-15.00
Onsdag
11.00-15.00
Torsdag
11.00-15.00
Fredag
11.00-15.00
Lördag
11.00-15.00
Söndag
11.00-15.00

4 Corners Pizza även som catering 

Visste du att vi även erbjuder catering? Vi vet hur krävande det kan vara att planera för fester och event av olika slag – speciellt maten. Vilken tur att vi finns då, som kan underlätta den biten för dig!

Med vår portabla pizzabar kan vi servera pizzaslices till sällskap på upp till 300 personer, såväl stora som små, både inomhus och utomhus. Det enda vi behöver är ett eluttag!

För prisförfrågan och bokning är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att berätta mer, så tar vi det därifrån. 

Lunchrestaurang Stockholm city. Vanliga frågor och svar!

Vad en lunch hos oss kostar beror på vad du vill äta och hur mycket. Uppskattat pris: från 79 kronor till 129 kronor, beroende på vad du är sugen på och hur hungrig du är.

Kaffe ingår inte i priset, men vi har en härlig kaffemeny där du kan beställa precis den kaffe du önskar på maten: cappuccino, latte, espresso, bryggkaffe – ja, allt!

Vi serverar slices och full size pizzor som är gjorda på en roman style-deg med spännande toppings som är klara på bara några minuter. Svenska klassiker är inte vår melodi, så här hittar du inte toppings som exempelvis vanlig skinka, banan, curry eller kebab. Läs gärna vår meny för att få en uppfattning om våra pizzor!
Självklart erbjuder vi glutenfria pizzor! Viktigt att ha i åtanke är dock att vi dagligen även använder vetebaserat mjöl i våra kök, vilket innebär att vi inte kan garantera att alla våra menyval är 100% fria från gluten, eftersom samma ugnar används för alla våra pizzor. För att vara på den säkra sidan är det ändå bra om du tar kontakt med personalen och frågar, så kan de berätta mer. Better safe than sorry!
Åh, den eviga frågan för alla oss matälskare! Men om du frågar oss, så är svaret givetvis pizza – alla gånger. Och då kan du inte missa 4 Corners Pizzas lunchmeny som erbjuder något för alla smaker. Kom in och testa själv!
Vilka som är de bästa lunchrestaurangerna är svårt för oss att svara på, då det helt beror på vilka smakpreferenser du har och vad du föredrar. Men du förstår förmodligen också att vi på denna fråga alltid kommer svara att 4 Corners Pizza tveklöst är det bästa valet av restaurang när du ska käka en god lunch, eller middag för den delen.
Absolut! Vi är ingen vanlig lunchrestaurang, så givetvis erbjuder vi både take away och utkörning via våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats och Wolt.
Dessvärre tar vi inte emot bokningar under lunchtiden. Men vi har gott om plats i våra härliga lunchrestauranger och strävar alltid efter att kunna erbjuda alla en plats att sitta på och njuta av våra pizzor. Kom förbi – plats löser vi alltid!