Lunchrestaurang Östermalm

Äntligen lunch! Men vad ska du äta? Är du less på att äta dagens på samma restaurang? Sätt extra guldkant på dagen med en pizzalunch hos oss på 4 Corners Pizza. Precis vid Östermalmstorg, nära tunnelbanan, hittar du oss. Rykande färska, krispig botten, en insida som är sådär härligt fluffig och spännande toppings som får smaklökarna att ta danssteg – där har du våra roman style-pizzor.  Förutom ett brett utbud av pizzor, där även glutenfria alternativ erbjuds, finns det även sandwiches och sallader. Något för alla smaker helt enkelt. Vardagar mellan kl. 11.00 och 15.00 står våra dörrar öppna. Välkommen in och njut av en härlig lunch mitt på Östermalm!

Kontakta vår pizzeria på Östermalm:

Adress

Öppettider

Måndag - tisdag
11:00-22:00
Onsdag - torsdag
11:00-23:00
Fredag - lördag
11:00-01:00
Söndag
- Stängt -

Har du allergier?

Vid eventuella allergier eller andra frågor, vänligen kontakta restaurangen. Personalen kan ge dig mer information om fler ingredienser än de du hittar i menyn nedan vid förfrågan.

Vi jobbar inte med dagens lunch eller klassisk á la carte – vi kör dagens pizzadeals

Lunchrestauranger i all ära, men vi kallar hellre vår restaurang för pizzahak. Givetvis serverar vi dagens lunch, men på 4 Corners Pizza serveras dagens lunch på vårt sätt – en ny pizza varje dag.

Dagens pizzadeal är perfekt för dig som vill ha något snabbt och enkelt som smakar riktigt gott. Välj mellan 1 eller 2 pizzaslices som serveras med en side sallad. Det brukar vara lagom för en lunch. Är du hungrigare än så, kan du givetvis köpa fler. Ingen lämnar 4 Corners Pizza hungrig.

Bland våra toppings hittar du allt från klassiker till mer unika smakkombinationer som vi tror kan göra dig både överraskad och hooked. Något som är helt säkert är att vi inte jobbar med toppings som kebab, banan, curry eller vanlig skinka – det är inte vår melodi.

Sväng förbi och testa våra smaskiga pizzor!

Är du glutenintolerant?

Det är okej! Självklart har vi en fantastiskt god glutenfri pizza på menyn, som smakar precis lika gott som vår vanliga pizza, kanske till och med lite bättre.

Om du har någon annan allergi eller fundering kan du kontakta vår restaurang på Östermalm. Personalen berättar gärna om vilka ingredienser som finns i köket utöver de som står på menyn.

Sandwiches och sallader

Även den som älskar pizza (vilket vi gissar att du gör) kan få för sig att variera med andra rätter ibland, eller så kanske ditt sällskap är sugen på något annat än pizza. Det har vi löst! På menyn hittar du även mumsiga sandwiches och fräscha sallader.

Bara de bästa råvarorna är bra nog. Därför är våra sandwiches alltid gjorda på färska råvaror – precis som allt vi serverar. Vid sidan av serveras krispiga chips eller en fräsch sallad – en lunch som heter duga. Ett strålande alternativ för dig som vill ta med din lunch, och kanske spara den till lite senare.

En sallad måste inte vara en sidorätt, den går också att beställa som en hel måltid. En lätt, fräsch lunch på fina råvaror.

På vårt pizzahak får du rapp service och en skön atmosfär. Ett Östermalms-hak för dig som gillar en härlig och inbjudande miljö.

Kaffe efter maten

Det finns få saker som gör en lunch så fulländad som en kopp kaffe på maten. Nybryggt förstås. Gillar du dessutom att avsluta din måltid med något sött? Då finns det förstås goda alternativ att lyxa till det med.

Spana in vår kaffemeny och välj om du vill ha en lyxig cappuccino, en stor och skummig latte eller en riktigt god espresso.

Det spelar ingen roll vilken typ av kaffe du föredrar – du hittar det hos oss. Låt det väl smaka.

Lunchrestaurang Stockholm med hemkörning och take away

Lunchrestaurang Östermalm i Stockholm med hemkörning och Take Away

Full rulle på jobbet och ingen tid för att gå ut och äta lunch? Ingen anledning till oro, då alla våra restauranger har utkörning. Sitt kvar vid skrivbordet och låt lunchen komma till dig.

Njut av en nygräddad slice eller en hel pizza, en sallad eller en sandwich.

Allt du behöver göra är att klicka dig in till någon av våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats eller Wolt. Där beställer du enkelt den lunch du vill ha och sen är det bara att vänta tills det ringer på dörren.

Om du känner för en bensträckare kan du beställa din mat direkt här på vår webbplats. Då står den rykande färsk och redo att hämtas upp av dig när det passar. Det är ett bra alternativ om du har ont om tid, men ändå vill ta en liten promenad på Östermalm medan lunchrasten råder.

Givetvis kan du även alltid svänga in hos oss och ta en slice över disken för att äta i farten. Välj själv vad du känner för!

Pizza för alla tillfällen – Östermalms bästa lunch

Föreställ dig en krispig botten, en fluffig mjuk insida och perfekta kanter. Det är väl precis så den riktigt bra pizza ska vara, eller hur? Vilken tur att restaurangen med dessa perfekta pizzor ligger just på Östermalm.

Ta en middag hos oss

Det spelar ingen roll om du behöver en snabb lunch i form av en nygräddad pizzaslice i farten, eller om du vill komma hit på kvällen och käka en hel pizza till middag med dina polare – vi har alltid bra pizzadeals för alla smaker och tillfällen.

Och om alla i sällskapet mot förmodan inte gillar pizza kan du alltid fresta dem med våra sandwiches och krispiga sallader.

Vi har öppet varje vardag och på fredagar och lördagar har vi öppet extra sent för att du och dina kompisar ska kunna njuta i en skön atmosfär.

Bjud med kollegorna på AW och middag

Visst, pizza är vår specialitet, men vi på 4 Corners Pizza kan mer än så. Måndag-fredag varje vecka kör vi AW från klockan 15.00 till 18.00.

Då får du och ditt sällskap riktigt bra priser på öl, vin och bubbel medan en DJ garanterar svängig stämning med riktigt bra musik.

Fullt upp i vardagen? Vi har öppet på helgen också. Sväng in över en drink eller två i vår bar. Ta med din dejt, dina kompisar eller dina kollegor och njut av gott käk och häng.

Är du nyfiken på vilken typ av stämning du kan förvänta dig hos oss? Lyssna på vår Spotify-lista!

Har du inte varit hos oss tidigare och är nyfiken på hur vi har det? Spana in vår Instagram!

Våra menyer

Östermalm

Lunchrestaurang Östermalm – vanliga frågor och svar

Vi serverar både slices och full size pizzor på roman style-deg. Pizzorna har olika toppings och är klara på bara några minuter. Vi serverar även sandwiches och sallader för den som vill ta en pizza-paus.

Givetvis kan du beställa glutenfri pizza hos oss, men eftersom vi dagligen använder vetebaserat mjöl kan vi inte garantera att alla rätter är helt fria från gluten. Samma ugnar används för alla våra pizzor.

För att vara på den säkra sidan kan du kontakta vår restaurang på Östermalm direkt och fråga, så de berättar gärna mer. Telefonnummer: 072-213 33 06.

Vad en lunch kostar beror såklart på vad du vill äta och hur mycket. Men ett uppskattat pris ligger mellan 79 kronor och 129 kronor beroende på vad du är sugen på och hur mycket din mage kurrar. Kaffe ingår inte i priset, men i vår härliga kaffemeny kan du beställa just den kaffe du vill ha efter maten: cappuccino, espresso, bryggkaffe, latte – you name it.
Detta är en fråga i klass med vad meningen med livet är. Men om du frågar oss kommer vi alltid att svara pizza. Och om du känner samma sak bör du inte missa 4 Corners Pizzas lunchmeny som erbjuder något för alla smaker. Sväng förbi och prova själv!
Absolut! Vi är inte din vanliga lunchrestaurang, så självklart kan du få både utkörning och Take Away. På vår hemsida hittar du våra samarbetspartners Foodora, Uber Eats eller Wolt för hemleverans och på våra lunchrestauranger/pizzahak kan du själv gå in och hämta din mat om du har vägarna förbi.
Dessvärre tar vi inga lunchbokningar, men det finns gott om plats i vår schyssta miljö och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda en sittplats åt alla som vill njuta av våra härliga pizzor. Kika in – vi löser alltid en sittplats till dig!