4CORNERSPIZZA|WELOVEPIZZA|CHANGINGTHEPIZZAGAME|

Restaurang Manager - Linköping

Vill du bli Restaurang Manager?

4 Corners Pizza är en restaurang med ett helt nytt och modernt pizzakoncept som just nu har två stycken restauranger i Stockholm. Vi öppnar en ny restaurang på Stora torget i Linköping till hösten och söker därför en restaurang manager. Vi letar efter någon som är service-minded, motiverad, har god samarbetsförmåga och självklart ÄLSKAR pizza. Ta chansen att tillsammans med oss öppna nästa 4 Corners Pizza och ta chansen att varje dag utveckla dig själv och ditt ledarskap.

Din profil

Restaurang Manager är en roll där erfarenhet är viktigt och vi ser därför att tidigare arbete inom café- eller restaurangbranschen är ett krav. Tidigare erfarenhet av restaurang/barchef, personalansvar och inköp är meriterande. Hos oss arbetar du nära våra gäster, vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Vi söker dig som har mycket energi och som har en stor ansvarsförmåga. Vi ser att du kan ta egna initiativ, att du är flexibel och kan hitta lösningar när du stöter på oväntade problem.

Arbetsuppgifter

Som en Restaurang Manager driver du din egna 4 Corners Pizza restaurang med stöttning från din District Manager. Du har ansvar över den huvudsakliga driften samt all personal. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat schemaläggning, inköp, inventering samt upplärning och utveckling av personal. Tjänsten är operativ och du arbetar större delen av din arbetstid i drift. Du ska leda och utveckla arbetet samt coacha dina medarbetare för att uppnå ökad försäljning, bättre resultat och nöjdare kunder.

Tjänsten

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Arbetstider varierar mellan vardagar och helger. Vi anställer löpande med start omgående. Är du intresserad av att följa med på vår resa och växa med oss? Skicka in ditt CV och personliga brev till info@4cornerspizza.se. Välkommen med din ansökan! HELP US CHANGE THE PIZZA GAME

Restaurang Manager - Linköping