4CORNERSPIZZA|WELOVEPIZZA|CHANGINGTHEPIZZAGAME|

Cornerstone Manager - Södertälje

Vill du bli en Cornerstore Manager?

4 Corners Pizza är en restaurang med ett helt nytt och modernt koncept där kreativitet står i fokus. Vill du ta steget att bli Cornerstone Manager med drift- & personalansvar, att tillsammans med dina medarbetare ge en helt ny pizzaupplevelse till våra härliga gäster? Brinner du för att sätta tydliga mål och gärna överträffa dem? Vill du få chansen att tillsammans med ett eget team ta er pizza joint till nästa nivå? Som Cornerstone Manager hos oss på 4 Corners Pizza får du en unik chans att varje dag utveckla dig själv och ditt ledarskap.

Din profil

Cornerstone Manager är en roll där erfarenhet är viktigt och vi ser därför att tidigare arbete inom café- eller restaurangbranschen är ett krav. Erfarenhet av personalansvar och ledning av en grupp är meriterande. Hos oss arbetar du nära våra gäster, vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Vi söker dig som har mycket energi och som har en stor ansvarsförmåga. Vi ser att du kan ta egna initiativ, att du är flexibel och kan hitta lösningar när du stöter på oväntade problem.

Arbetsuppgifter

Som en Cornerstone Manager driver du din egna pizza joint med stöttning från din District Manager. Du har ansvar över den huvudsakliga driften samt all personal. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat schemaläggning, beställningar, inventering samt upplärning och utveckling av personal. Tjänsten är operativ och du arbetar större delen av din arbetstid i drift. Du ska leda och utveckla arbetet samt coacha dina medarbetare för att uppnå ökad försäljning, bättre resultat och nöjdare kunder.

Tjänsten

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Arbetstider varierar mellan vardagar och helger. Vi anställer löpande med start omgående. Är du intresserad av att följa med på vår resa och växa med oss? Skicka in ditt CV och personliga brev till info@4cornerspizza.se.Välkommen med din ansökan!HELP US CHANGE THE PIZZA GAME

Cornerstone Manager - Södertälje