4CORNERSPIZZA|WELOVEPIZZA|CHANGINGTHEPIZZAGAME|

Cornerstone - Farsta Centrum

Vill du bli en cornerstone?

Nu söker vi personal till vår nya restaurang i Farsta Centrum. 4 Corners Pizza är en restaurang med ett helt nytt och modernt koncept där kreativitet står i fokus. Vill du vara med I ett ungt och härligt gäng som ska bygga upp och utveckla ett helt nytt koncept?

Din profil

Vi ser att erfarenhet inom café- eller restaurangbranschen är meriterande, men inget krav. Hos oss arbetar du nära våra gäster, vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Vi söker dig som har mycket energi och som har en stor ansvarsförmåga. Vi ser att du kan ta egna initiativ, att du är flexibel och kan hitta lösningar när du stöter på oväntade problem.

Arbetsuppgifter

Under en vanlig arbetsdag kan dina arbetsuppgifter inkludera mise en place, servering, hantering av kassan, diskning och städning. Då vi är en helt nystartad restaurang kommer du vara med och utveckla konceptet, vilket innebär att en arbetsdag kan vara helt olik en annan. Detta betyder också att det finns goda möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Arbetstider varierar mellan vardagar och viss helgtjänstgöring. Vi anställer löpande med start omgående.Är du intresserad av att följa med på vår resa och växa med oss? Skicka in ditt CV och personliga brev till info@4cornerspizza.seVälkommen med din ansökan!

Cornerstone - Farsta Centrum